П`ятниця, 29.03.2024, 15:17 | Вітаю Вас Гість

Скачати ігри безплатно і без реєстрації .

Головна » 2012 » Жовтень » 25 » Transformers: Fall of Cybertron
22:35
Transformers: Fall of Cybertron

Transformers: Fall of Cybertron - гра, що посяде War for Cybertron (2010). Зображена кульмінація війни Автоботів і Десептиконів, виражена в знищенні рідного світу трансформерів, Кібертрона.

 
Опис

Значно більш похмура гра, ніж попередня Transformers: War for Cybertron, Transformers: Fall of Cybertron представляє події, наступні після першого великого конфлікту Автоботів і Десептиконів. Війна, розпочата в Transformers: War for Cybertron, досягає піку. Оптімус Прайм очолює фракцію автоботів, виступаючи проти розростаються сил Мегатрона. Кібертрон перебуває в руїнах, а ядро ​​планети заповнюється темним енергоном, змушуючи його вимкнутися і впасти в стазис.
Геймплей

Подібно попередній частині, основу геймплея становить аркадна стрільба і битви машин, між якими можна перемикатися на льоту. Як правило, використовується вид від 3-ї особи. Спеціальної механіки укриття немає, але гравець може міняти перспективу камери, і завдяки цьому стріляти через перешкоди. Персонажі можуть переносити до 2-х зброй одночасно.

У War for Cybertron в будь-який момент часу можна було активувати одну з двох обраних здібностей; в Fall of Cybertron геймплей спрощений, активувати можна тільки одну здатність. У War for Cybertron було 2 кампанії, по одній для автоботів і десептиконів, в Fall of Cybertron кампанія одна, з можливістю перемикання між сторонами. Аналогічно War for Cybertron, в кожній главі гравець отримує певного персонажа; однак, на цей раз є ряд систем геймплея, що забезпечують різноманітність персонажів. Так, Грімлок - повільний персонаж з потужною топтательной атакою, вогненним диханням в режимі динозавра і гігантським мечем з щитом в режимі робота, Джаз - перевірений персонаж з механікою захоплення, а Кліфджампер вміє ставати невидимим.
Сюжет

Дія Fall of Cybertron відбувається під час розпалу війни автоботів з Десептиконами. Кібертрон, живий металевий світ трансформерів (у формі робота також відомий як «Примус»), гине і відчайдушно потребує нових джерелах енергона. Шоквейв, присвятивши себе відродженню Кібертрона якими засобами, приходить з древньою технологією Космічних мостів, що дозволяють перетинати простір і час за допомогою червоточин. Крім пошуків джерела енергії, конвертованою в енергон, він починає експериментувати над захопленими кібертроніанамі; деякі піддослідні перетворюються в Інсектіконов (велика частина гральних ворогів), деякі - в Діноботов.

Оптімус і його автоботи намагаються вижити і здобути засоби для життя планети, тоді як Мегатрон прирікає планету на нежилі. Автоботи знаходять останній робочий транспортний шаттл, «Ковчег», але в ньому немає палива. Це той самий корабель, який колись, у доісторичні часи, впав на Землю і був похований у вулкані; в 1980-х корабель розкрився, з чого і почалася більш відома частина міфології Transformers.
Космічний тираннозавр та Діноботи

Один з найбільш примітних персонажів в історії «Трансформерів» - Грімлок, відомий як крупний механічний динозавр, що говорить від третьої особи і дихаючий вогнем. У Fall of Cybertron він представлений поряд з діноботамі Свупом, сладж і складаючи. Історія діноботов в Fall of Cybertron значно відрізняється від історії оригінального мультсеріалу, де їх сконструював Вілджек, а незвичайні дино-режими стали результатом сканування викопних решток реальних динозаврів. У Fall of Cybertron діноботи є результатом експериментів десептиконів Шоквейва, просканувати населені планети космосу з метою знаходження найбільш страшних форм життя; такою формою виявилися земні динозаври. Представлені всі 5 оригінальних діноботов з G1: тираннозавр Грімлок, трицератопс улад, птеродактиль Свуп, бронтозавр Сладж і стегозавр Снарл.
Комбатікони і Брутікус

Подобою автоботского Грімлока у десептиконів є інший могутній велетень, Брутікус. Брутікус, будучи першим в серії ігор Transformers комбайнером, складається з 5-ти представників комбатіконов: Онслоута, Броула, Свіндла, Бласт-Оффа і вортексі.
Здатності персонажів кампанії

У кожного персонажа є унікальні здібності. Нижче представлений список у форматі «персонаж: здатності в режимі Работа / здатності в Альтернативному режимі».

Автоботи

    
Оптімус Прайм: Артилерійський удар, Командний Метроплекс / Нітро.
    
Джаз: Захоплення / Нітро.
    
Бамблбі: - / Нітро.
    
Кліфджампер: Маскування / Нітро.
    
Грімлок: Розлючений динозавр / Робот.
    
Джетфайр: Шоквейв / Бочка.

Десептикони

    
Мегатрон: Ширяння / Нітро.
    
Саундвейв: Викид міні-конів / Нітро.
    
Старскрім: Маскування / Бочка.
    
Вортекс: Вибух з шокової хвилею / Бочка.
    
Свіндл: Захоплення / Нітро.
    
Брутікус: Больова хвиля / -.

Зброя і поновлення

У грі реалізована нова система оновлення, схожа на систему з ігор Ratchet and Clank. У кожного зброї є кілька модифікацій, що впливають на далекобійність, скорострільність, місткість обойм і т.д. Також можна отримати унікальні вторинні вогневі режими і ефекти. Поновлення даються за допомогою комп'ютерних станцій «Телетран», розподілених по Кібертрон.

    
Пульсарная гармата A4: метає бомби, що прикріпляються за об'єкт дотику. Бомби можна підривати в будь-який момент, а можна залишати в якості хв, реагують на ворога.
    
Разриватель X-18: важкий потрійний кулемет, що володіє дуже високою скорострільністю.
    
Хаотичний щілинний запальник: подібне гранатомету зброю, спочатку колишнє альтернативним вогнем танкового режиму Мегатрона. Численні вибухові елементи вистрілюються по дузі. Вибух відбувається при зіткненні, як у кластерних бомб, або в повітрі, зі створенням «метеоритного» дощу.
    
Просторовий прорежіватель: зброю популярного в науково-фантастичних іграх типу, із принципом дії «притягнути і відштовхнути». Стріляє невеликий енергетичною сферою, що засмоктує все в себе, а потім розривається на частини, які розлітаються в деякому радіусі.
    
Енергонний жнець: дробовик, чий слабкий утрату компенсується передачею гравцеві висмоктані з ворога життів.
    
Подрібнювач механізмів: стріляє рикошетні клинками, дозволяє діставати ворогів, прихованих за стінами. Крім того, заряджений подрібнювач можна використовувати як зброю ближнього бою.
    
Нуклонів гвинтівка: вкрай потужна снайперська гвинтівка. При використанні прицілу зі збільшеним масштабом заподіює більше шкоди.
    
Повстанська гармата: спочатку стандартна гвинтівка, що стріляє одиночними кулями; після поновлення стріляє потужними вибуховими патронами, здатними косити цілі хвилі ворогів.
    
Фотонна вибухова гвинтівка: гвинтівка з короткими чергами, що відображає здоров'я ворога. При повному оновленні довжина черг значно збільшується.
    
Термічна ракетниця: досить проста ракетниця. У режимі машини може закріплюватися за ворогами.

Мультіплеер

Класи

З War for Cybertron повернуті колишні 4 класу, але з новими назвами: Титани (раніше Солдати), Вивідачі (Розвідники), Руйнівники (Лідери) і Науковці (назва збережено). Максимально досяжний рівень кожного класу - 25-й.

Режими

    
Командний бій на смерть
    
Завоювання
    
Захоплення прапора
    
Мисливець за головами

Налаштування

Налаштування персонажів у порівнянні з War for Cybertron суттєво поглиблена. У кожного персонажа є 6 настроюються областей: торс, ноги, колеса, верхні руки, нижні руки і голова.

 
Системні вимоги

    
Операційна система: Windows XP / Vista / 7
    
Процесор: Intel Core 2 Duo 2.6 ГГц або AMD Phenom X3 8750
    
ОЗУ: 2 Гб
    
Відеокарта: GeForce 8800 GT / ATI Radeon HD 4850, 512 Мб
    
Жорсткий диск: 8.4 Гб
    
Версія DirectX: 9.0c або 10
    
Звукова карта: сумісна з DirectX
    
Додатково: широкосмугове з'єднання для мультиплеера, інтернет-з'єднання для активації




Скачати ігру
|||Щоб скачати ігру потрібно обрати підходящий варіант для скачування і користуючись підказками пройти за посиланнями до скачування гри|||
Секрети до ігри
|||У кожній грі є безліч секретів та багато цікавого і нового, щоб переглянути усі секрети до гри Вам потрібно пройти за посиланнями і насолоджуватися секретами з гри|||


Паролі, чіти і коди до ігри
||| Паролі, чіти, коди - це секретні комбінації спеціально розроблені програмістами гри. Вони дають змогу пришвидшити розвиток і цікавість гри. Щоб подивитися і записати чи зберегти на комп’ютер паролі, чіти і коди до гри, Вам потрібно пройти за посиланнями і пограти в ігру з новими можливостями та новими враженнями |||

<<<<< Подивитися на паролі, чіти і коди до ігри

Проходження і повний опис ігри
|||Нам завжди було і буде цікаво як проходять ігру інші. Що вони роблять для успіху в ігрі як розвиваються, можливо вони використовують секрети чи паролі, а можливо у них є своя стратегія проходження гри. Відтепер Ви матимете таку можливість прочитати по крокову стратегію грання гри. Ми зібрали багато варіантів проходження, Ви зможете прочитати повний опис гри, Вам стане зрозуміло безліч незнаного та незрозумілого. Щоб прочитати проходження та опис ігри Вам потрібно пройти за посиланнями |||

Скачати українізатор та русифікатор до ігри
|||Скільки разів ми нервувалися граючи ігру і нічого не розуміючи з надписів чи висловів з гри, відтепер ми постараємося, щоб Ви все розуміли, щоб скачати українізатор чи русифікатор до гри Вам потрібно пройти за посиланнями і скачати та установити українізатор чи русифікатор до гри |||


Скачати крек і доповнення до ігри
|||Крек - це всякі різні нові можливості і нові додатки, або накрутки чи просто нова цікавинка у ігрі. Так само і доповнення нам дають можливість розширити наші можливості у грі чи просто добавити щось нове та цікаве. Саме тому Ви маєте можливість скачати креки та доповнення до гри і встановити їх собі, Вам потрібно тільки пройти за ссилками і насолоджуватись новими все можливими доповненнями та креками до ігри |||


Грати он-лайн
ігру
|||Ми граємо, граємо і нам починає на доїдати з часом ми перестаємо грати у класні ігри. Та з'являються нові ігри і ми так само у них граємо і вони нам на доїдають, ми проходимо гру декілька разів, на всіх складностях і на цьому крапка, але тепер у Вас є можливість насолоджуватись грою по новому. Грати гру он-лайн - це означає нові можливості гра не з комп'ютером, а з живими людьми. Для цього Вам потрібно користуючись підказками пройти за посиланнями і насолоджуватись грою ігри он-лайн |||

Як заробити граючи ігру
|||Люба гра захоплива і цікава штука, Ви розвиваєтесь у грі кожен по своєму, здобуваєте нові знання та вміння і навички, качаєтесь - це вже гроші, Ви маєте можливість продавати свої інтелектуальні здобутки. Грати, получати задоволення і гроші. Для цього Вам потрібно пройти за посиланнями користуючись підказками та отримувати задоволення і прибуток, а точніше прибуток від задоволення |||

Фото з ігри
|||Якщо Ви великий шанувальник гри то у Вас просто мусять бути ці фотографії з гри, тут ви знайдете не просто фотографії, а багато нового і забороненого, тому Вам потрібно просто пройти за посиланнями і насолоджуватися фотографіями з гри |||


Відео гри
|||Відео з гри - це не тільки початковий ролик чи просто всі ролики з гри, у нас є багато відео з цієї гри і воно не тільки ігрового характеру, дивіться насолоджуйтеся та кайфуйте. Пройдіть за посиланнями нижче |||




Категорія: Ігри 2012 | Переглядів: 1413 | Додав: FreeDOM | Теги: Transformers: Fall of Cybertron | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Скачати ігри
Топові ігри всіх часів [100]
Ігри 2012 [97]
Arcade [16]
Action [99]
он-лайн шутери [6]
FPS [100]
Hack і Slash [8]
jRPG [5]
MMO [12]
RPG [92]
RTS [56]
Stealth-action [25]
TBS [39]
Автосимулятори [9]
Головоломки [12]
Гонки [37]
Дитячі [2]
Для дорослих [3]
Карти [1]
Квести [27]
Командні шутери [5]
Логічні ігри [9]
менеджмент [3]
Музикальні [1]
Платформи [18]
Пригодницькі [84]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук