Четвер, 25.04.2024, 09:27 | Вітаю Вас Гість

Скачати ігри безплатно і без реєстрації .

Головна » 2012 » Жовтень » 25 » Counter-Strike: Global Offensive / Counter-Strike: Global Offensive Beta
22:37
Counter-Strike: Global Offensive / Counter-Strike: Global Offensive Beta

Гра Counter-Strike: Global Offensive

Четверта частина серії знаменитої серії Counter Strike включає нові карти, зброї та ігрові режими, представляючи класичний геймплей в новій оболонці.

 
Розробка

Спочатку Global Offensive була портом Counter-Strike: Source на Xbox 360, справи компанії Hidden Path Entertainment. Під час розробки Valve побачила можливість створення повноцінної нової гри, яка розширює геймплей Counter-Strike. Розробка нової гри почалася в березні 2010 року. 12 серпня 2011 факт створення Global Offensive став загальновідомим.

30 листопада 2011 запустили закриту бета-версію, користувачами якої стало близько 10,000 чоловік, що отримали ключ на заході Valve з демонстрацією Global Offensive. Після врегулювання проблем клієнта, стабільності сервера і т.п., бета-версію почали відкривати; до 4 липня 2012 ключ отримали близько 100,000 чоловік, а потім гра стала повністю відкритою. До публічної стадії Valve запрошувала професійних геймерів Counter-Strike і Counter-Strike: Source, щоб отримати кваліфіковані відгуки. На E3 2012 Valve повідомила дату релізу (21 серпня) для всіх платформ.

Хід розробки та поновлення можна було відстежувати по каналу Valve's Product Updates. Зусилля спільноти дозволили поліпшити документацію, організувати і відслідковувати виявлення багів. Спільнота 64bitVPS надало неофіційний інструмент CS: GO Bugs and Issue Tracker.
Гра

Counter-Strike: Global Offensive - мультіплєєрний шутер з видом від 1-го особи, присвячений протистоянню команд сучасних терористів і спецназівців (контр-терористів). Це друга ітерація серії Counter-Strike, заснована на движку Source. Представлено нові карти (включаючи оновлені версії 7 карт з оригінального Counter-Strike), нові зброї (включаючи коктейль Молотова і електрошокер), нові режими (включаючи офіційну варіацію режиму «Gun Game») і створення матчів, оцінюваних по системі Elo. Зрозуміло, розробники ввели безліч дрібних поліпшень геймплея, як то новий баланс цін на зброю, удосконалене взаємодія ботів (під час очікування убитий гравець може брати під контроль бота), моделі персонажів, що залежать від карти, і режим навчання.

Класичні режими

У «класичному» режимі представлено 2 стандартних режиму з попередніх частин: Знешкодження бомби і Порятунок заручників (вибір того чи іншого режиму визначається вибором карти). При цьому з'явилися Казуальний і Змагальний режими. Змагальний режим виконаний в руслі традиційних ігор Counter-Strike, тоді як в казуальних режимі відключені дружній вогонь і сутички команди, придбання броні відбувається автоматично, а за кожне вбивство дається грошова нагорода. У казуальні режимі виграє команда, яка взяла більшу кількість перемог у 30-ти раундах (10 у консольних версіях, 15 в комп'ютерних).

У класичному режимі представлені старі карти з оновленим (головним чином косметично) дизайном. Префікс «SE» видаляє туман, підпірки і певні візуальні ефекти, забезпечуючи геймплей для професіоналів.

    
Aztec
    
Dust
    
Dust II
    
Inferno
    
Italy
    
Nuke
    
Office
    
Train

Руйнування

Режим Руйнування (Demolition) являє собою прискорену версію «Знешкодження бомби». Можливість покупки зброї і екіпіровки відключена; вибір стартового зброї гравця визначається складністю зброї та кількістю вбивств (фрагів), набраних у попередньому раунді. Сутички команди відключені, дружній вогонь включений. Перемагає команда, яка набрала більше перемог за 20 раундів.

Якщо гравець здійснює вбивство в поточному раунді, в наступному раунді дається зброю наступного рівня; за додаткові вбивства даються гранати: осколкова за 2 вбивства, димова за 3, запальна за 4.

Список зброї:

    
M4A4 (спецназ) / AK-47 (терористи)
    
P90
    
UMP-45 (спецназ) / PP-Bizon (терористи)
    
Desert Eagle
    
Nova
    
Five-SeveN (спецназ) / Tec-9 (терористи)
    
P2000 (спецназ) / Glock-18 (терористи)
    
SSG 08
    
AWP
    
У режимі є 6 нових карт середніх розмірів:
    
Bank
    
Lake
    
Safehouse
    
Shorttrain
    
St. Marc
    
Sugarcane

Гонка озброєння

Режим «Arms Race» являє собою варіацію режиму Gun Game. Це командний бій на смерть, в якому гравці намагаються виграти матч шляхом першого вбивства за допомогою Золотого ножа. «Золоті ножі» даються за усунення ворогів за допомогою послідовно мінливих зброй. Зіткнення команди відключені, дружній вогонь включений. Запас патронів нескінченний, після смерті відбувається негайне відродження з короткочасної невразливістю. Кожен матч триває всього один раунд.

Всі гравці починають з 1-го рангу, якому покладається MP9 і ніж. За вбивство ворога дається зброю наступного рангу. Ліквідація ворога за допомогою звичайного ножа підвищує ранг вбивці і знижує ранг жертви.

Список зброй:

    
MP9
    
MAC-10
    
MP7
    
PP-Bizon
    
UMP-45
    
P90
    
Nova
    
Mag-7
    
XM1014
    
Sawed Off
    
Galil AR
    
FAMAS
    
AK-47
    
M4A4
    
SG 553
    
AUG
    
AWP
    
M249
    
Negev
    
Glock-18
    
P2000
    
Tec-9
    
P250
    
Five-SeveN
    
Dual Berettas
    
Gold Knife

У режимі є 2 нові невеликі карти:

    
Baggage
    
Shoots

Зброя і екіпіровка

Counter-Strike: Global Offensive включає 29 смертельних зброй, розділених на 5 категорій: Пістолети, автомати, гвинтівки (штурмові і снайперські) і Тяжкі зброї (дробовики і кулемети). Також представлено 6 видів гранат. Гравець може переносити одна зброя основного типу (автомат / гвинтівку / важку зброю) і одне - додаткового (пістолет), а також до 3-х гранат (не більше однієї кожного типу). У класичних режимах більшість зброї та екіпіровки потрібно купувати за гроші, що видобуваються шляхами виконання цілей, перемоги в матчах і здійснення вбивств.
Пістолети

    
Glock-18 (300 доларів): стартове зброю терористів в Класичному режимі. Володіє режимом напівавтоматичного вогню, в якому за короткий проміжок часу вистрілюється 3 патрони.
    
P2000 (300 доларів, тільки спецназ): стартове зброю спецназу. На відміну від попередніх ігор, не оснащується опціональним глушником.
    
Tec-9 (400 доларів, тільки терористи): новий пістолет.
    
P250 (500 доларів): новий пістолет, який змінив «.228 Compact».
    
Five-SeveN (650 доларів): раніше міг купуватися тільки спецназом.
    
Dual Berettas (700 доларів): пара пістолетів, раніше доступна тільки терористам.
    
Desert Eagle (800 доларів): найпотужніший пістолет.

Автомати

    
MAC-10 (1200 доларів, тільки терористи): раніше був відомий як «Ingram Mac-10».
    
MP9 (1250 доларів, тільки спецназ): нова зброя, що замінило «Schmidt Machine Pistol».
    
PP-Bizon (1400 доларів): нова зброя.
    
UMP-45 (1500 доларів): колишній «KM UMP45».
    
MP7 (1700 доларів): новий автомат, введений замість «KM Sub-Machine Gun».
    
P90 (2350 доларів): колишній «ES C90».

Гвинтівки

    
Galil AR (2000 доларів, тільки терористи): штурмова гвинтівка, введена замість «IDF Defender».
    
FAMAS (2250 доларів, тільки спецназ): штурмова гвинтівка, раніше відома як «Clarion 5.56».
    
SSG 08 (2500 доларів): снайперська гвинтівка, що замінила «Schmidt Scout».
    
AK-47 (2700 доларів, тільки терористи): одне з найпопулярніших зброй терористів.
    
M4A4 (3100 доларів, тільки спецназ): нова штурмова гвинтівка, введена замість «Maverick M4A1 Carbine».
    
AUG (3500 доларів, тільки спецназ): гвинтівка, яка раніше називалася «Bullpup».
    
SG 553 (3500 доларів, тільки терористи): гвинтівка, що замінила «Krieg 552».
    
AWP (4750 доларів): снайперська гвинтівка (слонобойка), колишня «Magnum Sniper Rifle».
    
SCAR-20 (5000 доларів, тільки спецназ): нова напівавтоматична снайперська гвинтівка, введена замість «Krieg 550 Commando».
    
G3SG1 (5000 доларів, тільки терористи): напівавтоматична снайперська гвинтівка, раніше носила назву «D3/AU-1».

Важка зброя

    
Nova (1500 доларів): новий дробовик, заміна «Leone 12 Gauge Super».
    
Sawed-Off (1500 доларів, тільки терористи): новий дробовик.
    
MAG-7 (2000 доларів, тільки терористи): новий дробовик.
    
XM1014 (2500 доларів): напівавтоматичний дробовик, колишній «Leone YG1265 Auto Shotgun».
    
M249 (5200 доларів): кулемет.
    
Negev (5700 доларів): новий кулемет.

Гранати

    
Граната-приманка (200 доларів): імітує звуки стрілянини.
    
Сліпуча граната (200 доларів): виробляє приголомшуючий і сліпучий ефект, тимчасово нейтралізуючий ворогів.
    
Осколкова граната (300 доларів): традиційна граната, причиняющая утрату.
    
Димова граната (300 доларів): створює непрозору димову завісу.
    
Запальна граната (850 доларів, тільки спецназ): нова граната. Охоплює більшу область, короткочасно заподіює шкоди вогнем.
    
Коктейль Молотова (850 доларів, тільки терористи): нова зброя, діє подібно запальною гранаті.

Екіпіровка

    
Кевларовий жилет (650 доларів): захищає корпус бійця, в казуальних режимі дається автоматично, в змагальності режимі не дається. Викинути жилет можна.
    
Кевларовий жилет + шолом (1000 доларів): у всіх режимах, крім змагальності, дається автоматично. Викинути не можна.
    
Комплект для знешкодження бомби (400 доларів, тільки спецназ): знижує час, необхідний для знешкодження бомби C4. Доступний тільки на картах з бомбою (а не заручниками). У змагальності режимі комплект потрібно набувати, в казуальних він дається двом випадково вибраним спецназівцям, в режимі Руйнування - всім спецназівцям. Викинути не можна.
    
Бомба C4 (тільки терористи): дається випадковому терористові, призначена для установки в певних точках, щоб бути підірваної і тим самим допомогти виграти терористам раунд. Бомбу можна викидати. Після смерті носія бомба також викидається.
    
Ніж: зброя ближнього бою з двома видами удару: слабким швидким і потужним повільним. Золотий ніж, одержуваний за досягнення останнього рівня в «Гонці озброєнь», дозволяє перемогти в грі, якщо зробити вбивство з його допомогою. Ніж не можна викинути.
    
Zeus x27 (1000 доларів): нова зброя, електрошокер, моментально вбиває ворога. Доступний тільки в казуальних режимі.

 
Прийом

Counter-Strike: Global Offensive зустріли позитивно: на сайті Metacritic відображаються середні бали 83/100 (28 оглядів) + 7.9/10 (289 користувальницьких оцінок).

 
Системні вимоги

ПК

    
Операційна система: Windows XP / Vista / 7
    
Процесор: Intel Core 2 Duo E6600 або AMD Phenom X3 8750
    
ОЗУ: 1 Гб XP / 2 Гб для наступних версій Windows
    
Жорсткий диск: не менше 7,6 Гб вільного місця
    
Відеокарта: від 256 Мб, з підтримкою піксельних шейдеров 3.0

MAC

    
Операційна система: MacOS X 10.6.6 або старше
    
Процесор: Intel Core Duo з частотою від 2 ГГц
    
ОЗУ: 2 Гб
    
Жорсткий диск: не менше 7,6 Гб вільного місця
    
Відеокарта: ATI Radeon HD 2400 / NVidia 8600M




Скачати ігру
|||Щоб скачати ігру потрібно обрати підходящий варіант для скачування і користуючись підказками пройти за посиланнями до скачування гри|||
Секрети до ігри
|||У кожній грі є безліч секретів та багато цікавого і нового, щоб переглянути усі секрети до гри Вам потрібно пройти за посиланнями і насолоджуватися секретами з гри|||


Паролі, чіти і коди до ігри
||| Паролі, чіти, коди - це секретні комбінації спеціально розроблені програмістами гри. Вони дають змогу пришвидшити розвиток і цікавість гри. Щоб подивитися і записати чи зберегти на комп’ютер паролі, чіти і коди до гри, Вам потрібно пройти за посиланнями і пограти в ігру з новими можливостями та новими враженнями |||

<<<<< Подивитися на паролі, чіти і коди до ігри

Проходження і повний опис ігри
|||Нам завжди було і буде цікаво як проходять ігру інші. Що вони роблять для успіху в ігрі як розвиваються, можливо вони використовують секрети чи паролі, а можливо у них є своя стратегія проходження гри. Відтепер Ви матимете таку можливість прочитати по крокову стратегію грання гри. Ми зібрали багато варіантів проходження, Ви зможете прочитати повний опис гри, Вам стане зрозуміло безліч незнаного та незрозумілого. Щоб прочитати проходження та опис ігри Вам потрібно пройти за посиланнями |||

Скачати українізатор та русифікатор до ігри
|||Скільки разів ми нервувалися граючи ігру і нічого не розуміючи з надписів чи висловів з гри, відтепер ми постараємося, щоб Ви все розуміли, щоб скачати українізатор чи русифікатор до гри Вам потрібно пройти за посиланнями і скачати та установити українізатор чи русифікатор до гри |||


Скачати крек і доповнення до ігри
|||Крек - це всякі різні нові можливості і нові додатки, або накрутки чи просто нова цікавинка у ігрі. Так само і доповнення нам дають можливість розширити наші можливості у грі чи просто добавити щось нове та цікаве. Саме тому Ви маєте можливість скачати креки та доповнення до гри і встановити їх собі, Вам потрібно тільки пройти за ссилками і насолоджуватись новими все можливими доповненнями та креками до ігри |||


Грати он-лайн
ігру
|||Ми граємо, граємо і нам починає на доїдати з часом ми перестаємо грати у класні ігри. Та з'являються нові ігри і ми так само у них граємо і вони нам на доїдають, ми проходимо гру декілька разів, на всіх складностях і на цьому крапка, але тепер у Вас є можливість насолоджуватись грою по новому. Грати гру он-лайн - це означає нові можливості гра не з комп'ютером, а з живими людьми. Для цього Вам потрібно користуючись підказками пройти за посиланнями і насолоджуватись грою ігри он-лайн |||

Як заробити граючи ігру
|||Люба гра захоплива і цікава штука, Ви розвиваєтесь у грі кожен по своєму, здобуваєте нові знання та вміння і навички, качаєтесь - це вже гроші, Ви маєте можливість продавати свої інтелектуальні здобутки. Грати, получати задоволення і гроші. Для цього Вам потрібно пройти за посиланнями користуючись підказками та отримувати задоволення і прибуток, а точніше прибуток від задоволення |||

Фото з ігри
|||Якщо Ви великий шанувальник гри то у Вас просто мусять бути ці фотографії з гри, тут ви знайдете не просто фотографії, а багато нового і забороненого, тому Вам потрібно просто пройти за посиланнями і насолоджуватися фотографіями з гри |||


Відео гри
|||Відео з гри - це не тільки початковий ролик чи просто всі ролики з гри, у нас є багато відео з цієї гри і воно не тільки ігрового характеру, дивіться насолоджуйтеся та кайфуйте. Пройдіть за посиланнями нижче |||




Категорія: Ігри 2012 | Переглядів: 1366 | Додав: FreeDOM | Теги: Counter-Strike: Global Offensive / | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Скачати ігри
Топові ігри всіх часів [100]
Ігри 2012 [97]
Arcade [16]
Action [99]
он-лайн шутери [6]
FPS [100]
Hack і Slash [8]
jRPG [5]
MMO [12]
RPG [92]
RTS [56]
Stealth-action [25]
TBS [39]
Автосимулятори [9]
Головоломки [12]
Гонки [37]
Дитячі [2]
Для дорослих [3]
Карти [1]
Квести [27]
Командні шутери [5]
Логічні ігри [9]
менеджмент [3]
Музикальні [1]
Платформи [18]
Пригодницькі [84]
Статистика

Онлайн всього: 24
Гостей: 24
Користувачів: 0

Пошук