П`ятниця, 26.04.2024, 02:21 | Вітаю Вас Гість

Скачати ігри безплатно і без реєстрації .

Головна » 2012 » Жовтень » 24 » Torchlight II
22:17
Torchlight II

Сіквел до гри Torchlight (2009), що представляє 4 нових класу, значно збільшений світ, онлайновий спільний геймплей і ряд інших нововведень.

 
Опис

Torchlight II - екшн-RPG, розроблена компанією Runic Games. Кількість випадкових квестів і підземель підвищилося, збереглася можливість створення модов. Одна з основних відмінностей від першої частини - наявність спільного мультиплеера.
Сюжет

За містом Торчлайт лежить світ, оповитий загадками. Воїн Сил, що з'являється в пророчий сні, закликає гравця в степу Естеріан. Там гравець зустрічає Руйнівника, і незабаром направляється в подорож по континенту Вілдеран, межа якого обложена силами зла. Виявляється, що Алхімік пропав під час квесту щодо усунення невідомої злої сили, відповідальної за знищення містичної раси Естеріан. За допомогою Сила, що залишилися естеріанскіх вартою і наведень, залишених Алхіміком, протагоніст повинен перемогти могутнього ворога, що загрожує безпеці всього світу.

На відміну від першої частини, Torchlight II складається з 4-х актів. Всі ігрові персонажі з Torchlight повернуті, але тільки в якості NPC.
Геймплей

Ігровий процес, в цілому, подібний до такого з Torchlight. Світ став набагато більше - приблизно в 4 рази. Області повністю рандомізовані, діють погодні ефекти і зміна часу доби. Випадкова генерація областей відбувається при кожному новому вході в гру, подібно Diablo II і Titan Quest; крім того, генеруються події і квести. У підземеллях стало більше розгалужень і тупиків.

Доступно 4 рівні складності: Казуальний, Нормальний, ветеранських та Елітний. Всі режими доступні зі старту, можлива зміна складності шляхом виходу і створення нової гри.
Ігрові персонажі

Замість старих 3-х класів введено 4 нових: Інженер, Чужинець, берсеркер і Ембермаг. При створенні персонажа можна вибрати стать і налаштувати зовнішній вигляд (зачіски, колір шкіри і т.д.). При бажанні можна приховати шолом, щоб була видна голова персонажа.

За кожне підвищення рівня дається 5 атрібутних очок, які можна вкладати в Силу (посилення зброї, + до критичного втратам), Спритність (покращує критичний шкоди і частоту ухилів), Фокус (мана і елементальние утрату) і Живучість (здоров'я та блок щитом).

У всіх класів є шкала, заряджається при нанесенні шкоди ворогам або використанні певних навичок. Дана шкала забезпечує бойові бонуси, у тому числі посилення ефекту деяких навичок. Шкали розрізняються залежно від класу, і виснажуються в період бездіяльності.
Навички

За підвищення рівня дається 1 очко навичок. Додаткові очки даються за рівні Слави, яка видобувається шляхом проходження квестів і усунення босів. У кожного класу 30 навичок і 3 дерева, по 7 активних і 3 пасивних навичок у кожному. Максимальний рівень навику - 15-й (на 5 більше, ніж у Torchlight). За деяку суму золота гравець може заново вкласти останні 3 очки. У всіх класів з'явилися унікальні пасивні здібності, розкриваються за іншою щодо активних навичок частотою. Всі активні навички отримують додаткові бонуси на відмітках 5, 10 і 15; ці бонуси або дають навичці нові здібності, або покращують поточні здібності.
Видобуток та екіпіровка

Традиційно для жанру, що випадають предмети позначаються різними кольорами.

    
Білий: звичайні предмети, а також сувої, зілля і дорогоцінні камені.
    
Зелений: вдосконалений предмет, що володіє магічним зачарованість. Як правило, коштує дорожче білих предметів і підбирається ідентифікованим.
    
Синій: рідкісний предмет, що володіє потужним зачарованість або навіть кількома магічними властивостями.
    
Золотий: унікальний предмет, що володіє рядом магічних властивостей. Деякі унікальні предмети поліпшуються шляхом усунення певних ворогів. Крім того, золотим виділяються унікальні дорогоцінні камені.
    
Фіолетовий: квестових предмет, не використовуваний в якості екіпіровки, але необхідний для квестів. Цим же кольором позначаються ключі для скринь.

У Torchlight II є колекційні предмети, але вони не володіють унікальним кольором, як правило будучи поміченими синім. Оснащення кількома предметами з однієї колекції дає бонуси. Кількість предметів в колекції буває різним, аж до 6.

Нерідко предмети мають вимогами по рівню, атрибутам або класу персонажа. Вимоги рівня і атрибутів зроблені взаємозамінними, тобто достатньо задовольнити хоча б одне з даних вимог. Нововведенням стала класова броня: по 6 примірників для кожного класу. У грі налічується 85 унікальних наборів броні.
Зброя

Представлено 15 типів зброї, кожен - з певним стилем атаки. Більшість зброй ближнього бою і деякі зброї дальнього заподіюють груповий утрату, пошкоджуючи всіх ворогів, які потрапили під дугу удару; 2-ручні зброї володіють більшою дугою і дальністю. Використовуючи парні зброї, є шанс справити «Страта» - атаку відразу двома речами; даний шанс підвищується при підвищенні Фокуса та вивченні певних навичок.

Ближній бій

    
Меч (2-ручна зброя): базове зброю без специфічних особливостей:
    
Сокира (2-ручні): заподіює відносно багато шкоди. Дальність удару невисока.
    
Булава (2-ручна): високий шанс оглушення.
    
Піка (2-ручна): саме далекобійні зброю ближнього бою.
    
Кігті: не заподіює «дугового» утрати, але ігнорує 25% ворожої броні.
    
Посох (2-ручні): володіє магічним втратою.

Далекий бій

    
Цибуля (2-ручні): базове зброю з нормальною далекобійністю.
    
Арбалет (2-ручні): саме далекобійні зброю.
    
Пістолет: потужне, але не дуже далекобійні зброю.
    
Дробовик / Пушка (2-ручні): найменш далекобійні зброю. Заподіює дугового утрату.
    
Жезл: магічне зброю.

Зачарования і дорогоцінні камені

Як і раніше, гравець може зачаровувати екіпіровку. Система Зачарований перероблена, предмет може володіти не більше, ніж 4-ма зачарованість. Чародіїв можна знайти як в містах, так і в пустельних місцях карти.

Повернуті камені, які можна вставляти в роз'єми. Можливість перетворення каміння на поліпшену версію видалена. З іншого боку, кількість унікальних каменів суттєво збільшено.
Тварини

У грі 8 тварин-компаньйонів: Тхір, Кот, Бульдог, Яструб, Пантера, Вовк, Ящірка по імені Чакаварі і Сокіл по імені Папіллон. Тварина може атакувати ворогів, кастовать заклинання, переносити зібрану здобич і навіть купувати зілля і сувої в місті.

У першій частині тварини оснащувалися кільцями і амулетами, в Torchlight II натомість введені «ошийники» і «бирки». Працюють вони так само, як кільця і ​​амулети, але підходять тільки для тварин. Екіпіровку для тварин можна купувати, отримувати в нагороду за квести і знаходити за допомогою рибного лову. Спеціальна риба, згодованим тварині, тимчасово покращує його здібності, або навіть повністю змінює їх. Кількість заклинань, яке може вивчити тварину - 4, що вдвічі більше, ніж у Torchlight.
Мультіплеер

У спільному режимі можуть діяти до 6-ти користувачів. Входити в гру можна в будь-який момент. Гра налаштовує кількість ворогів, грунтуючись на кількості гравців, присутніх в області в даний час. Кожен гравець отримує власне кількість досвіду і слави, квестові нагороди даються тільки тому, хто взяв квест. Гравці бачать тільки доступні для себе предмети.
New Game Plus

Режим Нової гри зроблений за шаблоном Diablo II: гравець починає нове проходження з персонажем, що зберіг всі навички, предмети і золото з попереднього проходження; вороги стають сильнішими. Персонажі з Нової гри не можуть грати зі звичайними персонажами.
Класи

    
Інженер: клас ближнього бою, «танк», озброєний важким молотом і стімпанковой бронею. Володіє навичками зцілення і захисту себе з союзниками. Дерева навичок інженера - Бліцкриг, Конструювання і Егіда.
    
Чужинець: клас далекого бою, що вміє уникати сутичок лицем до лиця допомогою стрибків. Дерева навичок: Війна, Знання і Сігіл.
    
Берсеркер: контактний боєць зі специфічними «тваринами» силами. Вміє викликати примарних вовків. Дерева навичок: Мисливець, Тундра і Тінь.
    
Ембермаг: чарівник, що володіє рядом елементальние заклинань. Дерева розділені по елементах: Інферно (вогонь), Мороз (лід) і Шторм (електрика).

DRM

У Torchlight 2 використовується просте рішення: установка патчів і створення матчів вимагає входу в аккаунт Runic. Для запуску гри та одиночного режиму авторизація не потрібна.

 
Системні вимоги

    
Операційна система: Windows XP SP3/Vista/Windows 7
    
Процесор: x86 1.4 ГГц
    
ОЗУ: 1 Гб
    
Відеокарта: 256 Мб
    
Простір на накопичувачі: 1,2 Гб
    
Версія DirectX: 9.0c




Скачати ігру
 
|||Щоб скачати ігру потрібно обрати підходящий варіант для скачування і користуючись підказками пройти за посиланнями до скачування гри|||
Секрети до ігри
|||У кожній грі є безліч секретів та багато цікавого і нового, щоб переглянути усі секрети до гри Вам потрібно пройти за посиланнями і насолоджуватися секретами з гри|||


Паролі, чіти і коди до ігри
||| Паролі, чіти, коди - це секретні комбінації спеціально розроблені програмістами гри. Вони дають змогу пришвидшити розвиток і цікавість гри. Щоб подивитися і записати чи зберегти на комп’ютер паролі, чіти і коди до гри, Вам потрібно пройти за посиланнями і пограти в ігру з новими можливостями та новими враженнями |||

<<<<< Подивитися на паролі, чіти і коди до ігри

Проходження і повний опис ігри
|||Нам завжди було і буде цікаво як проходять ігру інші. Що вони роблять для успіху в ігрі як розвиваються, можливо вони використовують секрети чи паролі, а можливо у них є своя стратегія проходження гри. Відтепер Ви матимете таку можливість прочитати по крокову стратегію грання гри. Ми зібрали багато варіантів проходження, Ви зможете прочитати повний опис гри, Вам стане зрозуміло безліч незнаного та незрозумілого. Щоб прочитати проходження та опис ігри Вам потрібно пройти за посиланнями |||

Скачати українізатор та русифікатор до ігри
|||Скільки разів ми нервувалися граючи ігру і нічого не розуміючи з надписів чи висловів з гри, відтепер ми постараємося, щоб Ви все розуміли, щоб скачати українізатор чи русифікатор до гри Вам потрібно пройти за посиланнями і скачати та установити українізатор чи русифікатор до гри |||


Скачати крек і доповнення до ігри
|||Крек - це всякі різні нові можливості і нові додатки, або накрутки чи просто нова цікавинка у ігрі. Так само і доповнення нам дають можливість розширити наші можливості у грі чи просто добавити щось нове та цікаве. Саме тому Ви маєте можливість скачати креки та доповнення до гри і встановити їх собі, Вам потрібно тільки пройти за ссилками і насолоджуватись новими все можливими доповненнями та креками до ігри |||


Грати он-лайн
ігру
|||Ми граємо, граємо і нам починає на доїдати з часом ми перестаємо грати у класні ігри. Та з'являються нові ігри і ми так само у них граємо і вони нам на доїдають, ми проходимо гру декілька разів, на всіх складностях і на цьому крапка, але тепер у Вас є можливість насолоджуватись грою по новому. Грати гру он-лайн - це означає нові можливості гра не з комп'ютером, а з живими людьми. Для цього Вам потрібно користуючись підказками пройти за посиланнями і насолоджуватись грою ігри он-лайн |||

Як заробити граючи ігру
|||Люба гра захоплива і цікава штука, Ви розвиваєтесь у грі кожен по своєму, здобуваєте нові знання та вміння і навички, качаєтесь - це вже гроші, Ви маєте можливість продавати свої інтелектуальні здобутки. Грати, получати задоволення і гроші. Для цього Вам потрібно пройти за посиланнями користуючись підказками та отримувати задоволення і прибуток, а точніше прибуток від задоволення |||

Фото з ігри
|||Якщо Ви великий шанувальник гри то у Вас просто мусять бути ці фотографії з гри, тут ви знайдете не просто фотографії, а багато нового і забороненого, тому Вам потрібно просто пройти за посиланнями і насолоджуватися фотографіями з гри |||


Відео гри
|||Відео з гри - це не тільки початковий ролик чи просто всі ролики з гри, у нас є багато відео з цієї гри і воно не тільки ігрового характеру, дивіться насолоджуйтеся та кайфуйте. Пройдіть за посиланнями нижче |||




Категорія: Ігри 2012 | Переглядів: 647 | Додав: FreeDOM | Теги: Torchlight II | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Скачати ігри
Топові ігри всіх часів [100]
Ігри 2012 [97]
Arcade [16]
Action [99]
он-лайн шутери [6]
FPS [100]
Hack і Slash [8]
jRPG [5]
MMO [12]
RPG [92]
RTS [56]
Stealth-action [25]
TBS [39]
Автосимулятори [9]
Головоломки [12]
Гонки [37]
Дитячі [2]
Для дорослих [3]
Карти [1]
Квести [27]
Командні шутери [5]
Логічні ігри [9]
менеджмент [3]
Музикальні [1]
Платформи [18]
Пригодницькі [84]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук