Субота, 20.04.2024, 11:31 | Вітаю Вас Гість

Скачати ігри безплатно і без реєстрації .

Головна » 2012 » Жовтень » 24 » Dead or Alive 5
22:13
Dead or Alive 5

Dead or Alive 5 - сьома частина серії Dead or Alive, а також перша гра серії майже за 6 років. Представлено нові механіки геймплея, свіжий візуальний стиль і небувало інтерактивні рівні.

 
Опис

Анонс гри відбувся на Tokyo Game Show 2011. За словами глави Team Ninja Йосуке Хаяші (Yosuke Hayashi), в порівнянні з попередніми частинами Dead or Alive 5 включає більше «бойових розваг». Навколишні середовища на бійцівських аренах стали динамічнішими, небезпечні елементи арен відтепер грають найважливішу роль.

Dead or Alive 5 - перша в своїй серії гра, відразу ж вийшла на декількох платформах.
Геймплей

Перед нами 3-мірна бійцівська гра (файтинг), в якій використовується 4 кнопки, що відповідають за: удар кулаком; удар ногою; кидок; контрзахват. Більшість рухів, призначених персонажу, можна здійснивши, натискаючи кнопку кулачного або ножного удару одночасно з утриманням кнопки напряму; крім того, є складніші рухи і захвати, що викликаються більш складними поєднаннями кнопок.

Мета гравця - повністю позбавити суперника життєвих сил, або зберегти до кінця раунду більше життєвих сил. Навколишнє середовище можна використовувати в своїх інтересах: представлені багатоярусні рівні і небезпеки навколишнього середовища.
Трикутна система

В Dead or Alive працює класична система «камінь-ножиці-папір», визначальна взаємодії атак.

    
Удари (Strike) б'ють Кидки (Throw): якщо один гравець проводить удар, а другий починає захоплення, удар проходить, а захоплення - немає.
    
Кидки б'ють Захвати (Hold): гравець, який намагається справити контрзахват, поступається гравцю, яка не скупиться захоплення.
    
Захвати б'ють Удари: гравець перехоплює удар суперника і заподіює йому шкоди.

Нові особливості та доповнення

Як і слід було очікувати, Dead or Alive 5 володіє переробленим візуальним стилем. У попередніх частинах Dead or Alive використовувався анімешних стиль, в Dead or Alive 5 персонажі зроблені реалістичніше, в тому числі у відношенні лицьовій анімації. У моделі персонажів доданий новий шар, який відповідає за відображення поту і забруднень шкіри / волосся / одягу. До прикладу, у міру бою костюм Хітомі розкривається, поступово оголюючи бюстгальтер.

З Dead or Alive: Dimensions повернена можливість відображення списку рухів персонажа, що допомагає при виконанні комбо і спеціальних рухів. Доступне відображення (в нижній частині екрана) статистики утрати і іншої інформації по кожному руху і комбо.
Навколишнє середовище

Щодо попередніх частин Dead or Alive атаки із застосуванням навколишнього середовища зайняли більш важливе місце в геймплеї. Приміром, ворог, кинутий в трансформатори і нестійкі стовпи, викликає вибухи і падіння об'єктів. Хід бою можна успішно міняти, використовуючи елементи арени. Нова подія під назвою «Cliffhanger» відбувається, коли гравець намагається скинути суперника з будівлі або тому подібного об'єкта; суперника, що звисає зі будівлі, можна скинути вниз, де він, наприклад, потрапить під машину; альтернативний результат - контратака жертви, що викликає падіння обох персонажів , яке завершується мінімальним втратою.
Нові руху

«Потужний удар» (Power Blow) - новий рух, наявне у всіх персонажів. Походить на «сфокусовану атаку» з Street Fighter IV. Якщо кнопку Потужного удару утримувати не до кінця, атака оглушає суперника. Утримання до кінця забезпечує уповільнення часу і розташування камери позаду персонажа, з можливістю вибору напрямку, в якому відлетить ворог; світяться області в навколишньому середовищі означають небезпеку і «Cliffhanger».

Іншим нововведенням стало стан Критичного вибуху (Critical Burst), в яке можна переводити суперників; суперник, який потрапив під вплив Вибуху, стає абсолютно беззахисним. Для порівняння, під час Критичного оглушення (Critical Stun) суперник не може блокувати атаки, але може проводити контрзахвати.
Покращений режим тренування

В Dead or Alive 5 представлений самий просунутий тренувальний режим. Тепер можна записувати серію рухів, а потім виконувати її на манекені. Час відновлення та швидкість спроб контрзахвата манекена настроюються. Можна тренувати будь-яке з доступних персонажеві рух.
Контратаки

Dead or Alive включає унікальну систему контратак, що дозволяє провести контрдію на яку атаку, шляхом натискання кнопки «Guard» і кнопки напряму, відповідної низької, середньої або високої атаці. Контрдії називаються «захватами» (hold). Використовується система з Dead or Alive 2 Ultimate, яка забезпечує 4 способи контрзахвата, на противагу 3-му способам з Dead or Alive: Dimensions.
Персонажі

Збережений весь склад з попередніх частин, додані абсолютно нові персонажі.

    
Альфа-152: клон Касумі, результат Проекту Альфа, створеного Віктором Донованом. Альфа-152 була фінальним босом Dead or Alive 4.

Національність: невідомо

Професія: Клон

Стиль: модифіковане ніндзюцу муген Тенсин

Вік: невідомо

    
Аян: дівчина з фіолетовим волоссям, що вперше з'явилася в PS1-версії Dead or Alive. Чемпіонів 3-го турніру Dead or Alive, співучасниця знищення DOATEC.

Національність: японка

Професія: куноічі

Стиль: Ніндзюцу

Вік: 16

    
Басс Армстронг: батько Тіни Армстронг, постійно намагається відгородити дочку від знаменитості. Мається на увазі, що зараз Басс працює на нафтовій свердловині, разом з Рігом.

Національність: американець

Професія: професійний борець / робочий нафтової свердловини

Стиль: Боротьба

Вік: 46

    
Бейман: колишній ассасин, що дебютував у першій Dead or Alive. Відомий як вбивця Фейма Дугласа, колишнього глави DOATEC.

Національність: російська

Професія: екс-ассасин

Стиль: Самбо

Вік: 31

    
Бред Вонг: шукає легендарне вино під назвою Генрі, чия назва збігається з ім'ям прийомного батька Аян.

Національність: китаєць

Професія: безробітний пияк

Стиль: П'яний кулак

Вік: 30

    
Крісті: ассасин, що вбила матір Олени Дуглас. Дебютувавши в Dead or Alive 3, стала одним з улюблених персонажів фанатів.

Національність: британка

Професія: ассасин

Стиль: Ши Кван

Вік: 24

    
Еліот: учень і послідовник Майстри Ген-Фу

Національність: британець

Професія: школяр

Стиль: Сін І Кван

Вік: 16

    
Хаят: раніше відомий під ім'ям Ейн, поточний лідер клану муген Тенсин.

Національність: японець

Професія: ніндзя

Стиль: Ніндзюцу

Вік: 23

    
Олена Дуглас: поточний президент DOATEC, що змінила на посту свого вбитого батька Фейма Дугласа. Намагалася вчинити самогубство і знищити DOATEC, але була врятована Заком. Змінила напрямок компанії на експериментальне зброя. Олена - один з ключових персонажів історії Dead or Alive.

Національність: француженка

Професія: оперна співачка, президент DOATEC

Стиль: Пі Гуа Кван

Вік: 21

    
Хітомі: весела і турботлива дівчина, що дебютувала в Dead or Alive 3, дочка німецького інструктора по карате і японки.

Національність: Германкі

Професія: школярка

Стиль: Карате

Вік: 18

    
Ген-Фу: майстер бойових мистецтв, вперше потрапив на турнір Dead or Alive з метою видобутку коштів на лікування дочки. Вчитель і тренер Еліота.

Національність: китаєць

Професія: власник книгарні

Стиль: Сінг Ліухе Кван

Вік: 65

    
Джанні Лі: енергійний і самовпевнений юнак, який дебютував у першому турнірі Dead or Alive. Нині змагається з Лей Фанг.

Національність: китаєць

Професія: вибивала

Стиль: Джіт Кун До

Вік: 20

    
Касумі: ніндзя, що бігла з свого клану муген Тенсин для пошуку зниклого брата, Хаята. За втечу була виключена з клану, постійно піддається спробам ліквідації з боку своєї сестри Аян. Стала переможцем першого турніру Dead or Alive.

Національність: японка

Професія: ніндзя у вигнанні

Стиль: Ніндзюцу

Вік: 17

    
Кокоро: гейша, що дебютувала в Dead or Alive 4, незважаючи на небажання матері.

Національність: японка

Професія: гейша

Стиль: Ба Джі Кван

Вік: 17

    
Ліза Гамільтон (Ла Маріпоса): екс-вчена DOATEC, що працювала над клоном Альфа. У турнірі бере участь в якості загадкового борця Ла Маріпоса.

Національність: аргентинка

Професія: борець

Стиль: Луча Лібре

Вік: 21

    
Лей Фанг: студентка коледжу, відома з першого турніру. Змагається з Джанні Лі.

Національність: китаянка

Професія: студентка

Стиль: Тай Чі Кван

Вік: 19

    
Міла: новий персонаж, честолюбна учасниця MMA, частково зайнята жонглюванням. Міла експлуатує імідж сорванкі і глибоко захоплюється Бассом Армстронгом.

Національність: невідомо

Професія: господиня забігайлівки, боєць MMA

Стиль: Змішані бойові мистецтва

Вік: невідомо

    
Клунь: новачок серії, працівник нафтової свердловини. Справжнє ім'я Рига невідомо. Навчений унікальним рухам.

Національність: канадець

Професія: робочий нафтової свердловини

Стиль: Тхеквондо

Вік: невідомо

    
Рю Хаябуса: зірка серії Ninja Gaiden і учасник турнірів Dead or Alive. Перебуває у близьких стосунках з кланом муген Тенсин.

Національність: японець

Професія: власник антикварного магазину

Стиль: Ніндзюцу

Вік: 23

    
Тіна Армстронг: дебютувала в першому турнірі, в якості професійного борця. Має розбіжності з батьком, що стосуються свого способу життя, але часто проводить з ним спаринги. Нерідко є центром уваги Зака.

Національність: американка

Професія: професійний борець

Стиль: Боротьба

Вік: 22

    
Зак: яскравий, дещо дивний діджей, який створив острова «Зак» та «Новий Зак». Здається, Зак зацікавлений Тіною Армстронг.

Національність: американець

Професія: діджей

Стиль: Муай Тай

Вік: 25

Крім основної групи, Dead or Alive 5 включає гостьових персонажів із серії Virtua Fighter.

    
Акіра Юкі: ключова фігура серії Virtua Fighter.

Професія: інструктор

Стиль: Хаккіоку-кен (Баджікван)

Вік:?

    
Сара Брайант: другий гостьовий персонаж.

Вік: 39

    
Пай Чан: третій і останній гостьовий персонаж.

Вік: 37

Хобі: танці

Стиль: Енсей-Кен

 
Бонуси попереднього замовлення і колекційного видання

Люди, попередньо замовили гру на Gamestop, отримають набір білих купальників для Касумі, Лей Фанг і Хітомі. Предзаказная версія з Amazon поставляється з чорними купальниками для Аян, Тіни і Крісті.

Колекційне видання Dead or Alive 5, оцінене на 80 доларів, включає:

    
Купальники для всіх персонажів жіночої статі;
    
Ілюстровану книгу з твердим палітуркою;
    
Компакт-диск з саундтреком;
    
Постер з усіма персонажами;
    
«Першокласний» сталевої кейс.




Скачати ігру
 
|||Щоб скачати ігру потрібно обрати підходящий варіант для скачування і користуючись підказками пройти за посиланнями до скачування гри|||
Секрети до ігри
|||У кожній грі є безліч секретів та багато цікавого і нового, щоб переглянути усі секрети до гри Вам потрібно пройти за посиланнями і насолоджуватися секретами з гри|||


Паролі, чіти і коди до ігри
||| Паролі, чіти, коди - це секретні комбінації спеціально розроблені програмістами гри. Вони дають змогу пришвидшити розвиток і цікавість гри. Щоб подивитися і записати чи зберегти на комп’ютер паролі, чіти і коди до гри, Вам потрібно пройти за посиланнями і пограти в ігру з новими можливостями та новими враженнями |||

<<<<< Подивитися на паролі, чіти і коди до ігри

Проходження і повний опис ігри
|||Нам завжди було і буде цікаво як проходять ігру інші. Що вони роблять для успіху в ігрі як розвиваються, можливо вони використовують секрети чи паролі, а можливо у них є своя стратегія проходження гри. Відтепер Ви матимете таку можливість прочитати по крокову стратегію грання гри. Ми зібрали багато варіантів проходження, Ви зможете прочитати повний опис гри, Вам стане зрозуміло безліч незнаного та незрозумілого. Щоб прочитати проходження та опис ігри Вам потрібно пройти за посиланнями |||

Скачати українізатор та русифікатор до ігри
|||Скільки разів ми нервувалися граючи ігру і нічого не розуміючи з надписів чи висловів з гри, відтепер ми постараємося, щоб Ви все розуміли, щоб скачати українізатор чи русифікатор до гри Вам потрібно пройти за посиланнями і скачати та установити українізатор чи русифікатор до гри |||


Скачати крек і доповнення до ігри
|||Крек - це всякі різні нові можливості і нові додатки, або накрутки чи просто нова цікавинка у ігрі. Так само і доповнення нам дають можливість розширити наші можливості у грі чи просто добавити щось нове та цікаве. Саме тому Ви маєте можливість скачати креки та доповнення до гри і встановити їх собі, Вам потрібно тільки пройти за ссилками і насолоджуватись новими все можливими доповненнями та креками до ігри |||


Грати он-лайн
ігру
|||Ми граємо, граємо і нам починає на доїдати з часом ми перестаємо грати у класні ігри. Та з'являються нові ігри і ми так само у них граємо і вони нам на доїдають, ми проходимо гру декілька разів, на всіх складностях і на цьому крапка, але тепер у Вас є можливість насолоджуватись грою по новому. Грати гру он-лайн - це означає нові можливості гра не з комп'ютером, а з живими людьми. Для цього Вам потрібно користуючись підказками пройти за посиланнями і насолоджуватись грою ігри он-лайн |||

Як заробити граючи ігру
|||Люба гра захоплива і цікава штука, Ви розвиваєтесь у грі кожен по своєму, здобуваєте нові знання та вміння і навички, качаєтесь - це вже гроші, Ви маєте можливість продавати свої інтелектуальні здобутки. Грати, получати задоволення і гроші. Для цього Вам потрібно пройти за посиланнями користуючись підказками та отримувати задоволення і прибуток, а точніше прибуток від задоволення |||

Фото з ігри
|||Якщо Ви великий шанувальник гри то у Вас просто мусять бути ці фотографії з гри, тут ви знайдете не просто фотографії, а багато нового і забороненого, тому Вам потрібно просто пройти за посиланнями і насолоджуватися фотографіями з гри |||


Відео гри
|||Відео з гри - це не тільки початковий ролик чи просто всі ролики з гри, у нас є багато відео з цієї гри і воно не тільки ігрового характеру, дивіться насолоджуйтеся та кайфуйте. Пройдіть за посиланнями нижче |||




Категорія: Ігри 2012 | Переглядів: 600 | Додав: FreeDOM | Теги: Dead or Alive 5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Скачати ігри
Топові ігри всіх часів [100]
Ігри 2012 [97]
Arcade [16]
Action [99]
он-лайн шутери [6]
FPS [100]
Hack і Slash [8]
jRPG [5]
MMO [12]
RPG [92]
RTS [56]
Stealth-action [25]
TBS [39]
Автосимулятори [9]
Головоломки [12]
Гонки [37]
Дитячі [2]
Для дорослих [3]
Карти [1]
Квести [27]
Командні шутери [5]
Логічні ігри [9]
менеджмент [3]
Музикальні [1]
Платформи [18]
Пригодницькі [84]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук