П`ятниця, 29.03.2024, 10:59 | Вітаю Вас Гість

Скачати ігри безплатно і без реєстрації .

Головна » 2012 » Жовтень » 24 » Assassin's Creed III / Assassin's Creed 3
21:58
Assassin's Creed III / Assassin's Creed 3

Головний персонаж

Нового героя в Assassin's Creed III звуть Коннор, також у нього буде і друге індіанське ім'я Радунхегейду (Ratohnhaketon). Новий Ассассін за походженням - син англійця і корінний американки. Гравцям належить зануритися в дитинство Коннора на американській кордоні Фронтір. Історично Фронтір був кордоном пересування колоністів по Америці. Там головного героя гри ростили індіанці племені Мохок (могавков), які билися з колоністами, знищували їх поселення. Згодом Коннор вирішив присвятити своє життя боротьбі з тиранією і несправедливістю.
Битви

Гравцям дадуть можливість лазити по деревах і гірським скелях. У боях основний упор буде зроблений на напад і швидкість Ассассін. Як стало відомо Gamebomb.ru, дизайнери створили тисячі нових унікальних анімацій для побудови нової системи бою.
Ключова фігура

Джордж Вашинтон стане ключовою фігурою в грі, з яким Коннор проведе чимало бесід. Також протагоністу доведеться зустрітися з Бенжаміном Франкліном, який у грі описується як переконаний винахідник в стилі Да Вінчі.
Івенти

Приклад одного з івентів: «Ви побачите велику пожежу в Нью-Йорку. Відвідайте ковальсько Долину (Valley Forge - військовий табір Континентальної Армії Америки часів Американської Революції в Пенсільванії) в якості локації, зайнятої силами Вашингтона. За інформацією Gamebomb.ru, ви опинитеся в цих місцях в той час, коли відбувалися важливі історичні події. І сподіваюся, ви зрозумієте причини, з яких ці події відомі досі. Це і було нашою метою ».

Головний герой стане центром ключових баталій, які тепер будуть по-справжньому масштабними - на екрані буде вміщатися кілька тисяч персонажів, замість однієї сотні, як було в попередніх серіях.
Сюжет

Сюжет гри буде розгортатися навколо сутички Ассассін і Тамплієрів і шляхи Коннора. У міру просування по сюжету гравці зрозуміють, що далеко не всі Колоністи є хорошими людьми, і також не все Британці - злі противники. Як стало відомо Gamebomb.ru, всі вони усвідомлюють, що обидві точки зору Ассассін і Тамплієрів мають право на існування, таким чином, переплітаючись в сірих тонах, оскільки Тамплієри дійсно вважають, що рятують світ.

У грі також з'являться французи і індіанці. У грі з'явиться величезна карта Фронтіра, яка буде в півтора рази більше всієї карти в Brotherhood. Причому Фронтір не буде пусткою - тут проходитиме третину місій гри. У локації будуть розташовуватися поселення колоністів, такі як Лексінгтон і Конкорда, а також село племені могавков, де ріс Коннор. Гравці зможуть полювати на тварин і здобувати ресурси. Більш того, в залежності від того, яким саме способом гравець вб'є свою здобич, буде визначатися його нагорода. Приміром, убивши ведмедя одним пострілом, ви отримаєте набагато більше шкури, ніж з 8 ведмедів, убитих ножем - пише Gamebomb.ru.
Геймплей

Перетин диких місць буде грати ключову роль в геймплеї Фронтіра. Гравці зможуть використовувати дерева, уступи й інше оточення для більш ефективної полювання і битв. У грі з'явиться сезонність і зміни дня і ночі. Більш того, світ буде змінюватися з часом: там, де було масове бій, через кілька місяців може бути всього лише покинутий табір.
Оточення

Розробники створили повноцінні погодні умови для зими і літа. Взимку солдати будуть пересуватися повільніше, застряє в снігу, а озера і річки будуть замерзати, що дозволить використовувати їх для переправи. Як з'ясував Gamebomb.ru, Коннору це дасть більше переваг, оскільки він зможе використовувати дерева і елементи дикої природи найбільш ефективно в зимовий час.
Фракції

Що стосується фракцій, в грі з'явиться безліч видів груп і клубів, до яких можна приєднатися, виконуючи різні квести. Ці клуби будуть зв'язуватися з гравцями в залежності від того, чим ви займаєтеся в грі. До прикладу, якщо ви багато полюєте, вам прийде запрошення до спільноти мисливців. Економіка в грі буде заснована на товарній системі і новій системі власності.
Роль Дезмонда

У третій частині гри з'явиться більше місій для Дезмонда. Наприклад, з'явиться нова головоломка, в стилі тетрису від першої особи. Графічний користувальницький інтерфейс доступу до спогадів тепер досяг версії Анімус 3.0. База даних Анимуса, написана Шоном Гастінгс (Shaun Hastings) дозволить гравцям дізнатися цікаві факти Американської Революції з точки зору Британії - повідомляє Gamebomb.ru.

У Assassin's Creed III повернеться система повної синхронізації з деякими змінами. У місіях з'являться контрольні точки, і кожній маленькій завданню, яке ви виконаєте, буде відповідати певна кількість досвіду. Щоб отримати найкращий результат, місію можна буде переграти.

У грі також з'явиться нова система популярності, яка буде більш прихованою, і не буде карати гравців за дослідження небезпечних зон. Оскільки в грі буде реалізована величезна карта, розробники реалізували систему швидкого переміщення. Як би там не було, деякі елементи з гри приберуть - в третій частині не буде захисту веж.
Екіпіровка

За інформацією Gamebomb.ru, зброю та екіпіровку Коннора можна буде налаштовувати. Незмінним залишиться наявність прихованого клинка Ассассін, незважаючи на появу в арсеналі героя томагавка і лука зі стрілами. У битві Коннор зможе використовувати дві зброї, а управління персонажем залишиться тим же, що і в попередніх серіях. Томагавк і ніж будуть вірними супутниками героя в битві.

Коннор зможе використовувати людські щити та інші незвичайні рухи в залежності від ситуації. Розробники хотіли, щоб ви постійно рухалися під час битви. Герою додали безліч нових вторинних атак, наприклад постріл з пістолета. І все це буде знімати динамічна камера, яка буде відслідковувати кращу перспективу для анімації і створювати відчуття кінематографічної якості.
Деталізація

Деталізація міст буде ще більш тонкої в сенсі того, що відбувається навколо. Городяни будуть жити своїм життям, поки головний герой зможе перестрибувати перешкоди і використовувати об'єкти для швидкого пересування. Головний герой зможе вистрибувати з вікон на дерева і бігати по дахах церков.

У грі також з'явиться нова система спринту, яка дозволить персонажу озиратися і одночасно тікати з поля бою. Розробники також дозволять на бігу стріляти по ворогам.
Розробка

За словами розробників, третя частина серії стала найдовшою за часом розробки після оригінальної Assassin's Creed. Розробники витратили в два рази більше часу на створення Assassin's Creed III і в два рази більше коштів, ніж бюджет для створення Revelations. І все це для того, щоб третя частина була більше схожа на Assassin's Creed 3.5. Всю гру планується закінчити вже через пару тижнів. Всі решту часу творці витратять на поліровку контенту та виправлення багів.
Опис ігрового світу Assassin's Creed III
Бостон

Бостон в колоніальну епоху є одним з головних міст в світі Assassin's Creed III. У часи розвитку колоній, в 1700-і роки, це був один з найбільших міст. Тут відбувалися незліченні найважливіші події в історії Америки, включаючи Бостонське чаювання, Битву при Банкер-Хілл, і Облогу Бостона. За інформацією Gamebomb.ru, гравці зможуть повністю досліджувати місто і навіть візьму участь деякі ключові зміни, які зробили Бостон таким, яким він є в наш час.
Міська життя

Незважаючи на те, що розробники вирішили перенести більшу частину дії в дикі пустки Америки, в Assassin's Creed III гравцям нададуть безліч можливостей полазити і пострибати по будівлям. Як стало відомо Gamebomb.ru. життя на вулицях буде набагато більш інтенсивної і різноманітної в порівнянні з попередніми серіями. Головний герой, Коннор, виявиться посеред ожилого міста, де торговці займаються своїм бізнесом, прості городяни ховаються у своїх будинках, щоб не попастися в руки до британським солдатам, на станцію прибувають потяги і так далі.
Нью-Йорк

Катастрофічна подія 1776 року - Велика пожежа в Нью-Йорку, який залишив чверть міста в руїнах стане ще одним історичною подією, увічненим в грі. До цих пір залишається неясна причина виникнення пожежі - чи став підпал способом врятувати місто від британської окупації або просто випадковістю.

У третій серії гри ключову роль відіграватимуть саме історичні події, а не локації - пише Gamebomb.ru. Гравцям доведеться побувати в місцях до якоїсь події і після нього. Розробники сподіваються, що гравці зможуть зрозуміти чому такі події пам'ятають досі.
Поле бою

Дія Assassin's Creed III розгортатиметься між 1753 і 1783 роками, в самий розпал Американської революції. Команда Ubisoft Montreal постаралася реалізувати в грі самі грандіозні битви, щоб дозволити гравцям виявитися в самій гущавині подій. Незважаючи на те, що Коннор буде переслідувати свої особисті цілі під час боїв, а не вплутуватися в битву, він все одно буде грати одну з ключових ролей в битвах. За даними Gamebomb.ru, гравцям належить стати свідками однієї з масштабних битв, де сотні солдатів зіткнуться лицем до лиця.
Фронтир

Третя серія гри дозволить гравцям повністю досліджувати дику природу - обширний відкритий світ, який сьогодні займає північний схід США. Головний герой зможе лазити по деревах і горам, забиратися на найвищі вершини і маячать на обрії об'єкти. Фронтир не буде порожнім і неживим світом, де нічим зайнятися: тут пройде близько третини всіх місій.
Пори року

Кожну локацію в Assassin's Creed III можна буде відвідати в зимовий і літній час. Причому, розробники постаралися зробити пори року не просто красивим ефектом. Дії неігрових персонажів, поведінка ворога будуть варіюватися в залежності від сезону. Русла річок і озер будуть замерзати, що дозволить знаходити нові стежки. Як з'ясував Gamebomb.ru, Коннор, ріс у селі племені Мохоков підготовлений до виживання в жорстоких умовах дикої природи: він також зможе використовувати засніжені і заледенелой локації в своїх інтересах.
Життя

У Assassin's Creed III розробники представили кілька віх життя головного героя. Команда представить Коннора в його дитинстві, після чого покаже геймерам його юність у селі Мохоков, де він ріс. І тільки потім, зміцнілий і змужнілий герой відправиться у великий світ.
Бенжамін Франклін

Бенжамін Франклін є одним з безлічі персонажів, які грали ключову роль в подіях того часу. Письменники Ubisoft змогли з'ясувати величезна кількість історичних моментів, щоб створити образ ключових героїв. Франклін не займе місце Леонардо да Вінчі в якості винахідника, який буде постачати героєві зручні пристосування. Замість цього, Бенжамін Франклін буде міняти хід політичних подій того часу.
Джордж Вашингтон

Оскільки в грі з'явиться кілька важливих битв часів Американської революції, не дивно, що перший президент США, Джородж Вашингтон, буде грати в подіях ключову роль. За свідченнями Gamebomb.ru, розробники постаралися якомога акуратніше слідувати історичним записам, представляючи Вашингтона, як стійкого, але іноді нерішучого полководця. Коннору доведется часто взаємодіяти з Вашингтоном, хоча поки невідомо як саме познайомилися персонажі.
Чарльз Лі

Чарльз Лі також грав істотну роль в Американської революції, незважаючи на меншу історичну популярність. Багато політиків того часу вважали, що Чарльз Лі був би кращим полководцем, ніж Вашингтон, але Лі вимагав за свою роботу хорошу оплату і не збирався віддавати свої володіння. Історично, під час війни, Лі потрапив у полон до британців і, можливо, повідав їм безліч секретів.

Як з'ясував Gamebomb.ru, Assassin's Creed III запланували випустити 30 жовтня цього року. Гра вийде на РС, PlayStation 3 і Xbox 360.
Озброєння

В руках нового героя Assassin's Creed III з'явиться мушкет і цибулю. Як би там не було, це не зробить істотного впливу на геймплей серії, посколькуUbisoftMontreal вирішила дотримуватися реалістичності. Коннор зможе зробити тільки один постріл, після чого, йому доведеться більше хвилини перезаряджати мушкет - пише Gamebomb.ru.

Знаменитий клинок, візитна картка Ассассін, з'явиться і у Коннора. Крім цього, у героя буде томагавк і пістолети, які будуть добре справлятися з ворогами на середній дистанції. Що стосується іншого героя, Дезмонда, розробники не планують сильно змінювати існуючу систему Анимуса. За інформацією Gamebomb.ru, творці пообіцяли зробити геймплей за Дезмонда більш веселим.

Факти

    
Актор, який озвучує Коннора - наполовину індіанець з племені Черноног
    
У грі з'являться деякі сцени, в яких персонажі з племені Мохок будуть розмовляти на своїй рідній мові. Переклад зроблять у вигляді субтитрів.
    
Коннор є предком Дезмонда Майлза. Розробники поки не розкривають секретів про те, як пов'язані сучасний протагоніст і Коннор. «Дезмонд буде відігравати велику роль, ніж раніше», - говорить Хатчінсон.
    
Основні події гри будуть розвертатися приблизно в 1753-1783 році. «Ви не будете переможцем у революції», - говорить креативний директор. «Революція буде розвиватися на тлі гри». У грі будуть розгорнуті такі соціальні теми, як свобода або смерть, влада і рабство, контроль і незалежність. Все інше буде залежати від волі гравців: бути першопрохідцем, допомагати засновувати країну або надихати народ на боротьбу за незалежність.

    
Головними містами будуть Нью-Йорк і Бостон. «Вони будуть великими ігровими майданчиками», - говорить Хатчінсон. «Міста не будуть нагадувати сучасний Нью-Йорк і Бостон. На відміну від європейських міст, які здебільшого складаються з каменю, застряглого в часі, в Америці все зносили і переробляли. Замість кам'яних будівель, будинки в AC III будуть дерев'яними, вузькі вулиці і широкі авеню. Все це змінить атмосферу в грі ».
    
Новим оточенням в AC III стане Фронтір, регіон в півтора рази більше всієї карти Assassin's Creed Brotherhood. Близько 30% місій будуть проходити саме тут. Серед подій в диких місцях можна буде споглядати Битву за Лексінгтон і Конкорд, а також відвідати табір Джорджа Вашингтона. Тварини стануть важливою частиною AC III, хоча вони не будуть просто гуляти по околицях, як в Red Dead Redemption. «Ми хотіли, щоб гравці витрачали більше часу і сил на пошуки тварин. Але ми не хотіли, щоб люди просто стріляли в них. Гравці повинні будуть полювати на них і вбивати дуже акуратно. Це інша система ».

    
Інший інновацією стануть дерева. Переміщення по деревах стане новим елементом геймплея. Гравці зможуть перестрибувати з гілки на гілку, як білка. Розробники хотіли дати можливість Коннору відпочити прямо не вершині дерева.
    
Дерева стануть новими будівлями. «Нашою метою було зробити нового ассасина здатного виживати в лісі, як це робили Еціо та Альтаїр в містах».
    
Зміна погодних умов. У грі з'явиться туман, що змусить гравців використовувати орлиний зір. Місцями буде йти дощ, тому Коннор зможе ковзати і скочуватися зі схилів. Зима буде мати значення. Кожен регіон можна буде відвідати в зимовий і літній час. Взимку все буде вкрите снігом і солдати гинутимуть від холоду, а не від куль. Більш того, сніг буде помітно знижувати швидкість пересування по землі. «Ми не хотіли, щоб зима і сніг були просто естетичними текстурами. Ми хотіли, щоб цей сезон щось означав ».
    
Сніг уповільнює гравців і ворогів. «Сніг змусить вас залазити на дерева. Інші персонажі будуть залишатися на землі, що дозволить полювати на них з висоти ».
    
Коннор не зможе кататися на транспортних засобах. Але вагони будуть часто попадатися на очі. Один з вагонів, що перевозить сіно стане точкою, де можна сховатися.
    
До моменту релізу ACIII пройде 2 з половиною роки розробки. Як повідомила Ubisoft, це стане найдовшим циклом розробки за всю історію AC.
    
Нова серія стане найбільшою грою серії Assassin's Creed.
    
Управління в новій грі перероблять. Деякі елементи управління налаштовані так, що Коннор зможе дертися вгору і вниз, одночасно стежачи за метою.
    
Розробники хочуть, щоб гравці помітили одну з нових функцій - можливість рухатися і битися на нерівній поверхні. «Мета - зробити повністю органічні битви, позбутися повністю плоского світу і акуратних квадратних форм. У більшості ігор всі битви проходять на плоских поверхнях, тому що на нерівних місцях їх робити дуже складно ».

    
Більшість рухів головного героя будуть новими. «Нашою метою було відійти від всіх анімацій, які були в попередніх частинах серії, крім тих, які стали візитною карткою гри». Мультіплеер в грі повернеться. «Мультіплеер еволюціонує», - пообещад продюсер гри, Франсуа Пеллау (Francois Pelland).
    
Разрабочтікі вже підготували більше 10 хвилин демо версії, де Коннор пробирається через ліс до верфі Бостона, а потім потрапляє в епіцентр битви на Банкер Хілл
    
У лісі головному героєві зустрічається чорний ведмідь. «У грі буде два способи вбивати тварин. Пістолетами з дистанції або врукопашну. Система битв з тваринами така ж, як і з іншими персонажами. Якщо хтось атакує вас, ви можете вступити в битву або втекти ».
    
Вороги в грі також порозумнішають. Головний герой більше не буде битися з простими правоохоронцями. Вороги марширують, використовують тактику. У строю часто буде барабанщик, який стане відмінною метою для того, щоб розбити лад.

    
Натовп людей в Бостоні буде жити своїм життям. Кур'єри будуть викрикувати новини, чоловіки займатися своєю роботою, жінки роняти фрукти, які будуть підбирати злодії. «Ми хотіли добитися двох речей. Перша - ніхто не повинен повторюватися ... всі повинні займатися своєю справою і кожен - унікальним. Тому в грі більше не буде людей, тиняються безцільно. Ми хотіли вирішити цю по-справжньому складну проблему ».
    
Коннор буде часто потрапляти в центр подій. Розробники спробували зробити з персонажів, які роздають завдання, простих городян, а не людей, які чекають саме на вас. Вогнепальна зброя буде відповідати стандартам 18 століття. «Навіть незважаючи на те, що вороги озброїлися мушкетами, вони досить неточні. Перед гравцями поставлено завдання наблизитися і залишатися поблизу ворога ».
    
Коннор зможе використовувати людей, як щити.
    
У Коннора з'явиться дротик з мотузкою, яким він зможе скидати людей з дерев. Рання, більш агресивна версія була схожа на ланцюг Скорпіона з Mortal Kombat.

    
У грі будуть собаки. Вони будуть не тільки в якості естетичних елементів в містах, але і будуть необхідні для деяких місій, для винюхіванія і вистежування цілей.
    
У грі будуть діти, вперше в історії серії. На відміну від городян, їх не можна буде вбивати. «Ми хотіли, щоб діти були присутні в ігровому світі, але ні в якому разі не вважали потішним вбивати їх. Навіть якщо б це вийшло випадково або якось - це поміняє всю гру, тому ми прибрали цю можливість ».
    
Гравці зможуть закликати на допомогу товаришів, як це було в останніх двох серіях. «Історія виразно виключає наявність різних братств, але нам подобалася можливість покликати друзів на допомогу. У нас є нова система для цього ».
    
Історія в грі створена таким чином, щоб здивувати гравців. «У нас будуть деякі серйозні повороти сюжету. Є непередбачувані ситуації.
    
У грі з'явиться як мінімум одне серйозне відхилення від історичних фактів, але все буде виглядати так, як ніби так і було.
    
Розробники створили 80% персонажів на основі реальних людей. Більшість членів групи підтримки будуть включати Джорджа Вашингтона, Бенжаміна Франкліна і Чарльза Лі.
    
Бенжамін Франклін не буде грати роль винахідника, як Леонардо Да Вінчі у Assassin's Creed II. «Він не буде вигадувати для вас пристосування. Спочатку ми думали, що буде здорово реалізувати нового персонажа-винахідника, але через півроку зрозуміли, що це жахливо. Після вивчення фактів про нього ми зрозуміли, що він був в Америці близько 3 місяців. Близько 90% часу він провів у Франції. Тому він не буде вашим приятелем - він у Франції ».
    
Головному героєві належить вбивати ключових історичних постатей. «Історія - це складне випробування. Вона велика й багата фактами. І в половині випадків, вона йде не так, як вам хотілося б. Кожна людина, якого доведеться вбити - був в реальній історії. Те, як вони померли - це вже питання фантазії ».




Скачати ігру
 
|||Щоб скачати ігру потрібно обрати підходящий варіант для скачування і користуючись підказками пройти за посиланнями до скачування гри|||
Секрети до ігри
|||У кожній грі є безліч секретів та багато цікавого і нового, щоб переглянути усі секрети до гри Вам потрібно пройти за посиланнями і насолоджуватися секретами з гри|||


Паролі, чіти і коди до ігри
||| Паролі, чіти, коди - це секретні комбінації спеціально розроблені програмістами гри. Вони дають змогу пришвидшити розвиток і цікавість гри. Щоб подивитися і записати чи зберегти на комп’ютер паролі, чіти і коди до гри, Вам потрібно пройти за посиланнями і пограти в ігру з новими можливостями та новими враженнями |||

<<<<< Подивитися на паролі, чіти і коди до ігри

Проходження і повний опис ігри
|||Нам завжди було і буде цікаво як проходять ігру інші. Що вони роблять для успіху в ігрі як розвиваються, можливо вони використовують секрети чи паролі, а можливо у них є своя стратегія проходження гри. Відтепер Ви матимете таку можливість прочитати по крокову стратегію грання гри. Ми зібрали багато варіантів проходження, Ви зможете прочитати повний опис гри, Вам стане зрозуміло безліч незнаного та незрозумілого. Щоб прочитати проходження та опис ігри Вам потрібно пройти за посиланнями |||

Скачати українізатор та русифікатор до ігри
|||Скільки разів ми нервувалися граючи ігру і нічого не розуміючи з надписів чи висловів з гри, відтепер ми постараємося, щоб Ви все розуміли, щоб скачати українізатор чи русифікатор до гри Вам потрібно пройти за посиланнями і скачати та установити українізатор чи русифікатор до гри |||


Скачати крек і доповнення до ігри
|||Крек - це всякі різні нові можливості і нові додатки, або накрутки чи просто нова цікавинка у ігрі. Так само і доповнення нам дають можливість розширити наші можливості у грі чи просто добавити щось нове та цікаве. Саме тому Ви маєте можливість скачати креки та доповнення до гри і встановити їх собі, Вам потрібно тільки пройти за ссилками і насолоджуватись новими все можливими доповненнями та креками до ігри |||


Грати он-лайн
ігру
|||Ми граємо, граємо і нам починає на доїдати з часом ми перестаємо грати у класні ігри. Та з'являються нові ігри і ми так само у них граємо і вони нам на доїдають, ми проходимо гру декілька разів, на всіх складностях і на цьому крапка, але тепер у Вас є можливість насолоджуватись грою по новому. Грати гру он-лайн - це означає нові можливості гра не з комп'ютером, а з живими людьми. Для цього Вам потрібно користуючись підказками пройти за посиланнями і насолоджуватись грою ігри он-лайн |||

Як заробити граючи ігру
|||Люба гра захоплива і цікава штука, Ви розвиваєтесь у грі кожен по своєму, здобуваєте нові знання та вміння і навички, качаєтесь - це вже гроші, Ви маєте можливість продавати свої інтелектуальні здобутки. Грати, получати задоволення і гроші. Для цього Вам потрібно пройти за посиланнями користуючись підказками та отримувати задоволення і прибуток, а точніше прибуток від задоволення |||

Фото з ігри
|||Якщо Ви великий шанувальник гри то у Вас просто мусять бути ці фотографії з гри, тут ви знайдете не просто фотографії, а багато нового і забороненого, тому Вам потрібно просто пройти за посиланнями і насолоджуватися фотографіями з гри |||


Відео гри
|||Відео з гри - це не тільки початковий ролик чи просто всі ролики з гри, у нас є багато відео з цієї гри і воно не тільки ігрового характеру, дивіться насолоджуйтеся та кайфуйте. Пройдіть за посиланнями нижче |||




Категорія: Ігри 2012 | Переглядів: 1150 | Додав: FreeDOM | Теги: Assassin's Creed III / Assassin's C | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Скачати ігри
Топові ігри всіх часів [100]
Ігри 2012 [97]
Arcade [16]
Action [99]
он-лайн шутери [6]
FPS [100]
Hack і Slash [8]
jRPG [5]
MMO [12]
RPG [92]
RTS [56]
Stealth-action [25]
TBS [39]
Автосимулятори [9]
Головоломки [12]
Гонки [37]
Дитячі [2]
Для дорослих [3]
Карти [1]
Квести [27]
Командні шутери [5]
Логічні ігри [9]
менеджмент [3]
Музикальні [1]
Платформи [18]
Пригодницькі [84]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук